Aanbod kinderen

Aanbod

kinderen

Yoga voor jongvolwassenen


Wanneer je te oud bent om deel te nemen aan kinderyoga, je je nog niet helemaal comfortabel voelt tussen al die volwassenen, dan is er yoga voor jongeren. Je bevindt je in een leeftijdsgroep die zich op een ijl tempo ontwikkelt, mentale en fysieke veranderingen ondergaat. Net daarom is ook yoga van belang in deze fase van je ontwikkeling. We werken aan een beter zelfbeeld. We gaan respectvol om met elkaar. Ook helpt yoga bij stress. Er wordt heel veel verwacht van je zowel op school als in je vrije tijd. Yoga helpt om je ook meer te kunnen relaxen naast de mat. Je concentratie verbetert, je flexibiliteit neemt toe, je spierkracht wordt ontwikkeld. Kortom, vele voordelen die je zowel op als naast de mat zullen helpen in je verdere ontwikkeling tot een prachtmens!

Leeftijdsgroepen

• + 12 jaar: woensdag 18u30

• max 6 deelnemersLesduur

60 minuten

Prijs

Inschrijvingen gebeuren per lessenreeks, 9 euro per les.

Kom samen met je kind genieten van een warm, intens, gezellig we-time moment. Deze yogasessie staat in teken van contact maken met elkaar. Jullie beoefenen samen yoga, verwennen elkaar met een deugdoende massage. We sluiten steeds af met een gezond drankje en hapje.

Deze sessies staan natuurlijk ook open voor andere familieleden, vrienden, ... die met hun (klein)kind een leuke yoga-ervaring willen beleven.

 

Leeftijd

2 tot 3 jaar (peuters)

4 tot 6 jaar (kleuters)

+7 jaar


Prijs

20 euro per duo, sessie van 1 uur

Kind duo yoga


Yoga voor kinderen


Ja ook jullie, de allerkleinsten onder ons hebben voordeel bij het beoefenen van yoga. Waar we aan werken? Een goede lichaamshouding en bewustwording van je lichaam. Dit komt ten goede van je spieren en gewrichten. De weerstand en goede bloedsomloop worden gestimuleerd. Ook aan het mentale aspect wordt gewerkt. Je leert je focussen, ervaart rust in je hoofd, krijgt meer zelfvertrouwen. Leren samenwerken, aandacht hebben voor elkaar en zorgen voor elkaar komen ook elke les aan bod. Dit alles in een omgeving waar geen competitie heerst. Wie jij bent, wat jij doet, wat jij kan, het is echt oké!

Leeftijdsgroepen

• + 5 jaar

• + 8 jaar


Mindful kinderyoga

• halve dagen

• volledige dagen

Prijs

Meer info zie mindful kinderyogakampjes

Yoga op ma(a)t voor kinderen & kind-ouder

Wanneer je er graag even tussenuit wil, met z’n tweetjes. Alleen je kind en jij.

Dit kan om verschillende reden zijn. In alle rust krijgen jullie een yogales die helemaal op jullie is afgestemd. Eerst is er een verkennend gesprek, zo weet ik wat de noden zijn, waar ik rekening mee kan houden zodat jullie echt kunnen genieten van deze we-time. Deze yogasessies kunnen ook voor het hele gezin worden uitgedacht.

 

Misschien heeft enkel jouw zoon of dochter nood aan een yogamoment. Ook dit kan. Na een verkenned gesprek kunnen we samen op zoek gaan naar de noden van jouw kind. Een yogasessie op maat van je kind duurt ongveer 45 minuten. Afhankelijk van de leeftijd en concentratie kan deze sessie tot 60 minuten duren.

 

Prijs

55 euro per duo, sessie van 1 uur

Enkel kind 40 euro, sessie van 45 min

Mindful kinderyoga


Ik voel, beweeg, luister, proef & kijk.

Ik ben, hier en nu.


Waarom mindfulness? Kinderen zijn van nature onbevangen. Ze zijn bezig met wat zich op dit moment afspeelt. Jonge kinderen leven in het hier en nu. Ze willen alles ontdekken en zijn het kind in zijn of haar puurste vorm.

Naarmate kinderen ouder worden, worden ze steeds meer gevormd. Dit kan door positieve, maar ook negatieve ervaringen zijn. Helaas wordt er steeds meer van de kinderen geëist, waardoor het kind veel stress kan ervaren en zichzelf soms kwijt kan raken. 


Tijdens deze week maakt je kind kennis met zowel mindfulness als kinderyoga. Dit alles op maat van je kind, in een kleine groep. 


Samen genieten van bewust bewegen, tot rust komen, zintuigelijke spelletjes, een zelfmassage. kortom, bewust worden van je eigen lichaam in een veilige vertrouwde omgeving en dit in een kleine vaste groep. 


Wanneer


Herfstvakantie


Kerstvakantie


Krokusvakantie


Zomervakantie
+5 jaar

9u30 tot 12u  

9u30 tot 16u (enkel juli)


+8 jaar

14u tot 16u30

9u30 tot 16u (enkel juli)


Prijs

50 euro / halve dagen

150 euro / volledige dagenHeb je na het lezen van dit alles ergens een kriebel voelen opkomen?

Houd die dan goed vast! Dit is de yogakriebel!

Breng hem mee en kom samen met mij yoga beleven…


Ik verwelkom je graag in mijn yogazaaltje!

Warme groet,

Saartje

DinsdagVinyasa hot flow**
20u tot 21u15

Woensdag


Vinyasa flow*
9u tot 10u15

Tieneryoga

18u30 tot 19u30


Yin*

20u30 tot 21u45

Donderdag
Vinyasa flow*

18u45 tot 20u


Yin flow*

20u30 tot 21u45


Vrijdag


Yin flow*

9u tot 10u15


Yin/ restorative*

11u tot 12u15


Yin

Y


Zondag


Yin flow*

9u30 tot 10u45


Power yoga**

11u15 tot 12u30

Adres

Shondstraat 2b

9170 Sint-pauwels


Contact

Tel: 0476/08 67 708

 info@yogasaar.be


Facebook

yogasaar