Re-Mindful-me voor tieners
Workshop mindfulness voor tieners

Duik onder in boeiende wereld van Mindfulness met DanaTiener zijn is stressvol!

Of het nu gaat om school, vrienden of daten, de tienerjaren zitten vol met moeilijke veranderingen, zowel mentaal als fysiek.

Neem dan niet weg dat social media een enorme druk oplegt en dat de echte persoonlijkheid daardoor vaak opzij geschoven wordt.

De vervaging van de eigen authentieke belevingen en waarden maakt plaats voor het dragen van maskers om door iedereen aanvaard te worden en geen doelwit van spot en vernedering te zijn…het is een harde en confronterende wereld om in op te groeien en niet iedereen heeft het even makkelijk om op een effectieve manier met deze tijdsgeest en stress om te gaan.


Je bent niet de enige, en gelukkig zijn er mogelijkheden die je kunnen ondersteunen om de innerlijke rust en vreugde van je unieke zelf terug te vinden en te bewaren, hoe stressvol het leven ook wordt.


Het enige wat je hoeft te doen is leren stoppen, ademen en bewust aanwezig zijn in het huidige moment.


Voor wie is deze training?

Deze training richt zich tot jongeren (middelbare school) die willen leren omgaan met piekeren, onrust en stress, depressieve gevoelens, angst, impulsiviteit en moeilijkheden met aandacht en concentratie.


Wat kan mindfulness voor je betekenen

Leer hoe je kalm en beheerst kunt blijven, wat het leven je ook brengt.


Mindfulness kan je hierin helpen. Je kan leren om op een gezonde manier met stress om te gaan, de communicatie te verbeteren en conflicten te verminderen met familie en vrienden. Verschillende technieken leren je om te voorkomen dat stress de overhand krijgt en kunnen helpen om moeilijke situaties van het leven aan te pakken, of het nu gaat om een test op school, omgaan met ouders of omgaan met drama met vrienden.

Wanneer

Zaterdag 4 maart 2023,  van 10u tot 13u.


Prijs

49 euro voor de workshop

Het aantal deelnemers is beperkt tot acht.


inclusief

  • Gebruik van materialen.

  • Water, thee, infusies en gezond tussendoortje.

  • Ingesproken oefeningen voor thuis

  • Een mooie en boeiende ervaringInschrijven?

Heb je interesse en zou je graag eerst vrijblijvende informatie wensen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website of stuur een mailtje naar Dana.


re.mindful.me@gmail.com

https://www.re-mindful-me.be