Mijn studio

Yoga

studio

De yogalessen 


Deze gaan door in mijn klein maar knus yogazaaltje, met een prachtig uitzicht op het groene, landelijke Sint- Pauwels. Ik houd de groep bewust klein, maximum zes tot acht yogi’s (afhankelijk van de les). Zo kunnen we yoga beleven in een rustige en veilige omgeving.

Na de les kan je nog even nagenieten met een heerlijk tasje (ijs)thee.


Je kan je per les inschrijven via het online systeem 'Momoyoga'.

Een gewone les duurt 1 uur 15 minuten.

De prijs voor een losse les is 10 euro.

Een 10-beurtenkaartje kost 90 euro.


Eerste keer yoga? Stuur dan een mailtje naar info@yogasaar.be. Je ontvangt een login waarmee je zelf al je lessen kan inplannen op Momoyoga.


Heb je al een login? Via onderstaande link kom je in het lessenrooster: www.momoyoga.nl/YogaSaar


Jongvolwassenen, kinderen en kleuters kunnen zich inschrijven via info@yogasaar.be of via de link op de pagina 'aanbod voor kinderen'. Inschrijvingen gebeuren per lessenreeks van 5 lessen aan 45 euro.


Prijzen voor kind-ouder yoga, workshop, ... kan je steeds terugvinden bij het onderdeel 'aanbod'. Hier kan je ook een link vinden om je in te schrijven.

Welk yogavorm kies je best? 


Je kan kiezen tussen enkele yogastijlen. Welke stijl je ook kiest, ze zijn voor iedereen haalbaar. Dit omdat alle yogastijlen die worden gegeven gebaseerd zijn op de “alignment-based yogamethode”. Met andere woorden mindful bewegen met jouw lichaam. Jouw lichaam met alle mogelijkheden maar ook met alle beperkingen. Wanneer je bewust leert luisteren naar wat je lichaam je vertelt, zal je vooruitgang boeken. En dit zonder blessures op te lopen. Voor elke houding zijn er verschillende variaties en opties aangepast aan jouw lichaam. En de ene dag is de ander niet. Daarom, stem je yogaleskeuze af op hoe je je nu voelt!


Wat heb je nodig? Buiten je vrolijke zelve niet veel. Een drinkfles tijdens de les is soms aangeraden, voornamelijk bij de intensere lessen. Matjes, dekens, blokjes, kussens, … zijn aanwezig in de zaal. Breng je graag je eigen matje mee? Geen probleem! Een persoonlijke handdoek en/of dekentje kan ook handig zijn.

Op de mat? Enkele tips…


Yoga is geen sport, dus er is ook geen competitie. Hou je focus (zoveel mogelijk) bij jezelf. Iedereen is anders en dat is oké! Laat je ego buiten de zaal. Zo vermijd je over je grenzen te gaan en blessures op te lopen.


Nieuwe houdingen en gek klinkende namen als Savasana, Bhunjagasana, balasana, … Wat??? Geen nood, zoals bij alles in het leven, tijd brengt raad en al doende leert men. Na een poosje weet je als geen ander wat er staat te gebeuren.


Heb je een blessure, laat dit even weten voor de les begint. Voornamelijk klachten betreffend gewrichten zijn belangrijk om weten. Pijn is steeds een NO-GO!


Je doet best gemakkelijke (niet te) losse kledij aan. Schoenen doe je uit bij het binnenkomen en zet je in de voorziene kast. Ook je andere spullen kan je opbergen in de kast. Wees rustig in de lesruimte. Het is heel leuk om les te volgen met mensen die je kent, maar het kan afleiden, niet alleen voor jou, maar jouw vriend(in), heeft misschien zijn/haar stilte nodig. Respecteer de rust die anderen nodig kunnen hebben. Zorg dat je lichaam, voeten, kleding en je mat schoon en geuvrij zijn. Een frisse, verzorgde lichaamshygiëne is aangenaam voor iedereen.


Kom 10 minuutjes op voorhand. Zo kan je in alle rust je spullen opbergen en plaatsnemen op je matje.


En de gsm, die zetten we uit.

DinsdagVinyasa hot flow**
20u tot 21u15

Woensdag


Vinyasa flow*
9u tot 10u15

Tieneryoga

18u30 tot 19u30


Yin*

20u30 tot 21u45

Donderdag
Vinyasa flow*

18u45 tot 20u


Yin flow*

20u30 tot 21u45


Vrijdag


Yin flow*

9u tot 10u15


Yin/ restorative*

11u tot 12u15


Yin

Y


Zondag


Yin flow*

9u30 tot 10u45


Power yoga**

11u15 tot 12u30

Adres

Shondstraat 2b

9170 Sint-pauwels


Contact

Tel: 0476/08 67 708

 info@yogasaar.be


Facebook

yogasaar