Opleidingen

Opleidingen

Mindful yoga op school
voor leerlingen en leerkrachten


Kleuterschool

Waarom mindfulness en yoga integreren in je klasaanbod ? Beiden helpen de kleuters bij het vergroten van hun concentratie, stimuleren positief welbevinden, creëren een groepsgevoel en zorgen voor een beter lichaamsbesef en houding.


Lagere school

Mindfulness en yoga bieden héél wat mogelijkheden. Je kan kiezen voor korte of langere lesmomenten, voor de hele klasgroep of enkele kinderen. Mindful yoga helpt de klasgroep om het welbevinden en zelfbewustzijn te vergroten.


Klasleerkrachten, zorgleerkrachten, bijzondere leerkrachten, directies

Mindfulness en yoga kunnen je helpen om terug bij jezelf te komen, een adempauze te nemen, je concentratie, welbevinden en lichaamshouding te verbeteren. Dit brengt je opnieuw in balans, zowel fysiek als mentaal.


Mindful yoga als zorg
voor anderen of jezelf


Zorg voor anderen

Mindful yoga opleiding voor mensen die in de zorgsector werken zoals psychologen, therapeuten, opvoeders ... Tijdens deze opleiding krijg je praktische tips om te integreren binnen je eigen werkveld.


Als zelfzorg

Mindful yoga als zelfzorg is een opleiding in teken van jezelf en yoga, even weg van alle prikkels, drukte, te lange to-do lijstjes, het zorgen voor anderen. In plaats daarvan genieten we van een deugddoende yogales en duiken we ook in de wereld van de yogafilosofie.

Mindful yoga met een hart

voor kinderen of ter verdieping


Voor iedereen met een hart voor kinderen

Voor deze opleiding heb je geen basiskennis of pedagogisch diploma nodig.

Na de opleiding kan je lessen verzorgen voor kleuters, kinderen tot 12 jaar en ouder-kind yoga.
Ter verdieping van de eigen yoga praktijk

Volg je al een tijdje yoga en ben je op zoek naar verdieping? Dan is deze opleiding misschien wel wat je zoekt. Tijdens de opleiding komen heel verschillende thema’s aan bod. De opleiding is niet bedoeld om nadien les te geven aan volwassenen, het is een traject waarbij je je persoonlijke yoga-inzichten verruimt en kennis opdoet betreffende de werking van het lichaam in zijn totaliteit.