... en meer

... en meer

Retraite @ Poperinge


Offline, on the mat

Yoga, mindfulness en gezonde voeding 


 

Maandag 24/10/22 tot donderdag 27/10/22

Focus tijdens deze retraite ligt op restorative en yin yoga.


Vrijdag 17/2/23 tot zondag 19/2/23

Tijdens deze retraite krijg je een mix van verschillende stijlen aangeboden. Zowel dynamische yoga (vinyasa) als ook restorative en yin yoga komen aan bod.

Zomer retraite @ Yogasaar


Donderdag 4/8/22 & vrijdag 5/8/22

Tijdens deze retraite krijg je een mix van verschillende stijlen aangeboden. Zowel dynamische yoga (vinyasa) als ook restorative en yin yoga komen aan bod.


Re-Mindfull-Me


Duik onder in boeiende wereld van Mindfulness gedurende 8 weken


Reeks voor volwassenen start op maandag 5  september 2022


Reeks voor tieners start op 1 oktober 2022Mindful Yin Yoga opleiding 


Voor iedereen die op zoek is naar verdieping van de eigen yogapraktijk


Volg je al een tijdje yoga en ben je op zoek naar verdieping?


Dan is deze opleiding misschien wel wat je zoekt. Tijdens de opleiding komen heel verschillende thema’s aan bod. De opleiding is niet bedoeld om nadien les te geven aan volwassenen, het is een traject waarbij je je persoonlijke yoga-inzichten verruimt en kennis opdoet betreffende de werking van het lichaam in zijn totaliteit. Tijdens verschillende modules duiken we in de wereld van de asanas ofwel de yogahoudingen & anatomie. 


Maar ook yogafilosofie in combinatie met  mindfulness  zijn een belangrijk onderdeel tijdens deze opleiding. Deze opleiding zorgt dus voor een totale ontdekkingsreis in elk laagje van je 'zijn'.


Deze opleiding stelt zelfontwikkeling voorop. Engagement & betrokkenheid tijdens en na de lessen zijn hierbij van belang.