Opleidingen

Opleidingen

Mindful yoga als zorg
voor anderen of jezelf


Zorg voor anderen

Mindful yoga opleiding voor mensen die in de zorgsector werken zoals psychologen, therapeuten, opvoeders ... Tijdens deze opleiding krijg je praktische tips om te integreren binnen je eigen werkveld.


Als zelfzorg

Mindful yoga als zelfzorg is een opleiding in teken van jezelf en yoga, even weg van alle prikkels, drukte, te lange to-do lijstjes, het zorgen voor anderen. In plaats daarvan genieten we van een deugddoende yogales en duiken we ook in de wereld van de yogafilosofie.

Verdieping van de eigen practice


Back to basics

Yogahoudingen op jouw maat


Volg je al een tijdje yoga en ben je op zoek naar verdieping ? Of wil je graag starten met een goede basis aan kennis van je eigen lichaam en de verschillende houdingen? Dan is dit misschien wel wat je zoekt. Tijdens deze modules duiken we in de wereld van de asanas ofwel de yogahoudingen & anatomie. 


Mindful yoga opleiding
Voor iedereen die op zoek is naar verdieping van de eigen praktijk


Volg je al een tijdje yoga en ben je op zoek naar verdieping? Dan is deze opleiding misschien wel wat je zoekt. Tijdens de opleiding komen heel verschillende thema’s aan bod. De opleiding is niet bedoeld om nadien les te geven aan volwassenen, het is een traject waarbij je je persoonlijke yoga-inzichten verruimt en kennis opdoet betreffende de werking van het lichaam in zijn totaliteit.