Annemie

Annemie

Hoi ik ben Annemie,


Hoi, ik ben Annemie

54 jaar oud en mama van 2 geweldige volwassen zonen .


Je vindt me dagelijks te midden van leerlingen en nieuwe leerkrachten in onze school voor buitengewoon onderwijs hier in Sint- Niklaas.


Mijn passies zijn: zon, zee, strand, natuur, dansen en muziek.


Van jongs af aan was ik steeds actief bezig; van turnkring naar sportkamp naar scouts. Later leidde dat tot het geven van turnlessen, begeleiden van sportkampen en leiding geven bij de scouts.

Yangenergie was mijn motto!

Doorgaan en blijven doorgaan, totdat een relatiebreuk me abrupt tot stilstand bracht.

Niet makkelijk, soms pijnlijk, maar zo leerzaam! Deze onverwachte pauze bracht me tot het bewust ervaren, voelen, leven en bewegen.


Met mijn yangenergie was ik al een tijdje aan de slag met actievere yogavormen, maar plots wou ik me toch gaan verdiepen in de rustigere vormen.

Al snel nam ik de beslissing om de teachertraining bij Yogaloo te gaan volgen . In eerste instantie niet om les te gaan geven in een studio , maar om deze kennis over te dragen aan de jongeren bij ons op school. Het werd een prachtig traject vol kennis en nieuwe vriendschappen.


Heel toevallig kwam na deze training een vervangingsmogelijkheid bij Yogaloo op mijn pad en al snel gaf ik wekelijks een lesje gentle yoga. Keer op keer ervaarde ik deugddoende energie om samen met de yogi's bewust te ademen , te bewegen en te voelen.


Yogawithmie werd geboren en dankzij de warme connectie met Saartje kreeg ik de kans om in haar prachtige studio wekelijks een yinflow les te geven en een reeks tieneryoga op te starten ( al is het nog wat zoeken hoe we die tieners op de mat krijgen). Door de ervaring met onze jongeren op school weet ik dat ook zij er heel veel deugd aan hebben. Dus... ik blijf er voor gaan!


Ik hoop van harte jou of snel eens te ontmoeten op de mat (al kan het ook wel eens op een feestje of optreden zijn 😉)


Annemie

Yogawithmie


Op deze momenten kan je les volgen bij Annemie

woensdag 16u30 - Tieneryoga

(meer info tieners kan je hier vinden)

woensdag 18u30 -Yinflow 


Zo kan je Annemie bereiken

annemie.bosteels@hotmail.com


Yoga staat voor verbinden.


Verbinden van je fysieke, emotionele lichaam en je bewust-zijn.

Maar ook een gezonde relatie aangaan met jezelf en met anderen.


Yoga staat voor thuiskomen,

bij jezelf.


Accepteren en loslaten, wie jij bent is helemaal oké!


Saartje Hautman