Yogastudio

Yoga

studio

De yogalessen 

Deze gaan door in mijn yogastudio met een prachtig uitzicht op het groene, landelijke Sint- Pauwels. 

Ik houd de groep bewust klein tot een maximum van veertien yogi's. Zo kunnen we yoga beleven in een rustige en veilige omgeving. Wanneer het weer het toelaat gaan de lessen door in de tuin

Na de les kan je nog even nagenieten met een heerlijk tasje (ijs)thee.


Prijzen

Eenmalige proefles kost 10 euro.

De prijs voor een losse les is 15 euro.

Een 10-beurtenkaart kost 130 euro.

Een 20-beurtenkaart kost 240 euro.


Beurtenkaarten zijn één jaar geldig, kaarten worden niet verlengd en zijn strikt persoonlijk. Een groeples duurt 1 uur 15 minuten.


Je kan je kosteloos uitschrijven tot 12 uur voor aanvang van de les. Dit uischrijven dien je zelf te doen via de Momoyoga app.

Kan je niet aanwezig zijn op jouw geboekt lesmoment? Stuur dan een mailtje of berichtje naar de desbetreffende teachers, zo is zij of hij hiervan op de hoogte.


Inschrijven 

Eerste keer yoga? Via deze link ga je naar het inschrijvingsformulier.

Welk yogavorm kies je best? 


Je kan kiezen tussen verschillende yogastijlen. Welke stijl je ook kiest, ze zijn voor iedereen haalbaar. Dit omdat alle yogastijlen die worden gegeven gebaseerd zijn op de “alignment-based yogamethode”. Met andere woorden mindful bewegen met jouw lichaam. Jouw lichaam met alle mogelijkheden maar ook met alle beperkingen. Wanneer je bewust leert luisteren naar wat je lichaam je vertelt, zal je vooruitgang boeken. En dit zonder blessures op te lopen. Voor elke houding zijn er verschillende variaties en opties aangepast aan jouw lichaam. 


En de ene dag is de ander niet. Daarom, stem je yogaleskeuze af op hoe je je nu voelt!


Wat heb je nodig? Buiten je vrolijke zelve niet veel. Een drinkfles tijdens de les is soms aangeraden, voornamelijk bij de intensere lessen. Matjes, dekens, blokjes, kussens, … zijn aanwezig in de zaal. Breng je graag je eigen matje mee? Geen probleem! Een persoonlijke handdoek en/of dekentje kan ook handig zijn.

Eerste keer op de mat? Enkele tips...


Yoga is geen sport, dus er is ook geen competitie. Hou je focus (zoveel mogelijk) bij jezelf. Iedereen is anders en dat is oké! 

Laat je ego buiten de zaal. Zo vermijd je over je grenzen te gaan en blessures op te lopen.


Nieuwe houdingen en gek klinkende namen als Savasana, Bhunjagasana, balasana, … Wat??? Geen nood, zoals bij alles in het leven, tijd brengt raad en al doende leert men. Na een poosje weet je als geen ander wat er staat te gebeuren.


Heb je een blessure, laat dit even weten voor de les begint. Voornamelijk klachten betreffend gewrichten zijn belangrijk om weten. Pijn is steeds een NO-GO!


Praktische tips en handige weetjes

  • Je doet best gemakkelijke (niet te) losse kledij aan. 
  • Schoenen doe je uit bij het binnenkomen en zet je in de voorziene kast. Ook je andere spullen kan je opbergen in de kast. 
  • Wees rustig in de lesruimte. Het is heel leuk om les te volgen met mensen die je kent, maar het kan afleiden, niet alleen voor jou, maar jouw vriend(in), heeft misschien zijn/haar stilte nodig. Respecteer de rust die anderen nodig kunnen hebben. 
  • Zorg dat je lichaam, voeten, kleding en je mat schoon en geurvrij zijn. Een frisse, verzorgde lichaamshygiëne is aangenaam voor iedereen.
  • Kom 10 minuutjes op voorhand. Zo kan je in alle rust je spullen opbergen en plaatsnemen op je matje.
  • En de gsm, die zetten we uit.